Ons Bedrijf

Als kwaliteit telt

Manck-Jongeleen Totaal Techniek B.V. is een vertrouwd adres voor al uw voorkomende loodgieters- en installatiewerkzaamheden.

Ons bedrijf bestaat sinds 2022, maar hebben een jarenlange ervaring op dit gebied.

Wij werken met vakbekwaam personeel en zo heeft ieder lid van ons team zijn eigen specialisatie, daarbij moet u denken aan alles op het gebied van service en onderhoud van CV ketels, luchtbehandeling, algemeen onderhoud en storingen, verbouw en renovatie van sanitair zoals b.v. badkamers.

U wilt natuurlijk het beste resultaat, het is dan ook onze doelstelling om u een totaaloplossing aan te bieden voor de door u verlangde werkzaamheden. Wij streven ernaar om al onze werkzaamheden naar volle tevredenheid uit te voeren.

Wilt u nader kennismaken met ons bedrijf, of een offerte aanvragen, aarzel dan niet om telefonisch of per e-mail contact met ons op te nemen. Wij zullen hier dan zo spoedig mogelijk op reageren.

Afspraak maken

Interesse in één van onze diensten. Of gewoon een keer komen praten? Maak dan vrijblijvend een afspraak Afspraak maken of bel Oscar Manck 06-37647369 / Dave Jongeleen 06-81597553